PORSAILLE JA SIOILLE

Helosan sopii myös maatilan muille eläimille kuten porsaille ja sioille. Niidenkin herkkä iho saa hyönteisten puremia ja haavoja sekä altistuu auringon polttaville ja kuivattaville säteille. Haavaumien ja kuivan ihon hoitoon kannattaa käyttää tuotteita, jotka ovat eettisiä käyttää, mutta kosteuttavat ja parantavat ihoa tehokkkaasti.

KISSOILLE

Moni lemmikkikissa on ulkokissa, joka viettää suurimman osan vuorokaudesta ulkona. Kun kissa liikkuu luonnossa, altistuu se auringonsäteille ja kuuma asfaltti voi polttaa anturoita. Lisäksi kylmä ilma, viima ja vesi rasittavat herkkää anturoiden ihoa. Helosan auttaa pitämään polkuanturat pehmeinä ja joustavina samalla suojaten ulkoisilta ärsykkeiltä kuten kuralta, suolalta ja hiekalta.

Vaaleilla ja karvattomilla kissoilla ihonhoito on erittäin tärkeää. Varsinkin kesähelteillä tulee kiinnittää huomiota riittävään aurinkovoiteen käyttöön. Hyvin vaaleilla kissoilla korvat ja kuono palavat erittäin herkästi. Näillä alueilla tulisi käyttää kestävää ja hellävaraista aurinkovoidetta, sillä kissat puhdistavat itseään monta kertaa päivässä. Tässä yhteydessä suosittelemme käyttämään Solosun™- voidetta, joka on eläimille tarkoitettu, suojakertoimella 10 varustettu, vedenkestävä aurinkovoide.

Helosan orginal